torsdag 28 juli 2016

Inte mycket att göra åt det!När jag kom ut med Zeth såg jag på ett håll (naturligtvis det håll vi skulle gå) att där var mörka moln. Nåja tänkte jag, börjar det regna så gör det. När vi var på väg tillbaka (nästan hemma) kommer det några droppar som var rejält stora. Det regnade lite grann, men inte många minuter och inte särskilt mycket. Dock är molnen kvar. Det kommer nog bli en molnig dag denna torsdag. Då är det så det blir minsann. Inte mycket att göra åt det.

Vad händer denna dag? Inte så värst mycket faktiskt. Jag jobbar förmiddag och senare i eftermiddag ska jag iväg och lämna lite kläder, annars har jag inget på agendan mer än ta det lugnt. Jag behöver lite vila för mina höfter/ljumskar bråkar rätt bra med mig idag. Så det blir inte mer än vad som är inbokat.

Snart har min gräsänkavecka passerat. På lördag natt kommer J hem. Jag har saknat mitt hjärta även om det faktiskt är mysigt att husera själv ibland. Jag har inte och har aldrig haft problem med det. Det gäller att ta vara på den "ensamtiden" och göra det bästa av det.

Ha det gott
Lene
1 kommentar:

  1. Det kanske blir en sån där midsommar-väder-dag?! Regn, moln, sol, regn, moln, sol...

    SvaraRadera