torsdag 28 april 2016

Morgonfilosofi!

Innan jag gick upp låg jag och filosoferade en stund.
Vad hade man gjort om man vunnit 180 miljoner?
Tja...jag hade nog gjort mig skuldfri. Skänkt bort en del till mina barn och mina föräldrar som alltid hjälpt mig och funnits där för mig. Investerat en del. Shoppat loss en dag eller två.
Jodå, visst finns det massor man kan tänka sig. Det är sjukt mycket pengar. Men så får man också tänka som så att sjukt mycket pengar kan försvinna fort det med.
Och tänk dig så många "vänner" som dykt upp. Där hade man nog fått vara uppmärksam tror jag.

Nog om det nu. Nu kickar vi igång denna torsdag på allra bästa sätt. Morgonpromenad med Zeth i lite oberäkneligt väder, kaffe och blogga. Det finns ingen bättre start på dagen.

Plus att idag ska jag klippa mig. Det ska bli så oerhört skönt. När jag är klar där bär det direkt av till jobb. Jajamensan. När jag slutat ska El och jag iväg och handla till kalaset vi ska ha för henne imorgon för då fyller hon år. Ikväll ska jag göra tårtan till kaffet imorgon. Så min dag är fullbokad.
När jag är klar för kvällen ska jag bara chilla i soffan och sträcka ut min kropp. Vila mig. Eller kanske inte för senare ikväll kommer Em med hela familjen hit. Men jag kan ligga i soffan ändå hehe.

Ha det gott
Lene2 kommentarer:

  1. Visst är det härligt att dra iväg i tankarna någon gång då och då… och det var inte en liten summa du drömde om! Själv hade jag en liknande tanke för några dagar sedan, men med en betydlig blygsammare summa! Önskar dig och de dina en riktigt fin fredag! Gratualtioner till dottern!
    Kram M.E

    SvaraRadera
  2. Tror du har rätt i dina funderingar. Mycket skulle bli enklare med mycket pengar, men svårigheter skulle tillkomma... Trevlig fredag!

    SvaraRadera