måndag 14 mars 2016

Dagens frukost!

Jag hade överbliven keso i kylen som jag funderade på vad jag skulle göra med.
Det fick bli kesoplättar med hemmagjord blåbärskräm (gjord på naturell laktosfri kvarg, agavesirap och blåbär) till. Supergott!!

Här kommer receptet:

2 ägg
1 liten burk cottage cheese (keso) 250g
3 msk mjöl
1 krm salt
2 msk smör

Blanda alla ingredienser förutom smör i en bunke.
Stek i smör i en plättlagg eller forma egna plättar i en vanlig stekpanna.
Servera plättarna ljumna med färsk frukt, en klick yoghurt eller  lite äppelmos.

Ha det gott
Lene




    2 kommentarer:

    1. Tack för tipset! Nu blir det kesoplättar till lunch, men det blir bara blåbär till!
      Idag är det en lågkalori dag så det gäller att fördela energin under dagen!
      Önskar dig en fin vecka!
      Kram M.E

      SvaraRadera
    2. Det ser jätteläckert ut.
      Kram Eva

      SvaraRadera