lördag 22 november 2014

Rubbad rutin!

Ett sent inlägg bjuder jag på denna grå, mulna (men sköna) lördag.
Rutinen rubbades duktigt imorse då J gick upp före mig och stoppade in vinterdäcken i bilarna. Vi skulle nämligen lämna in bilarna i byn till en kille som gör däckbyte för en billig peng. När han gjort det åt vi en macka och sedan körde vi ner och lämnade bilarna, tog Zeth med oss och gick hemåt.
De skulle höra av sig när de var klara med däckbytet. 
Vi kokade och drack kaffe när vi kom hem. Satt en stund och sedan ringde de och sade att det var klart. Bara att ta på sig och gå ner igen. Så vi har fått en, eller två härliga promenader nu på förmiddagen. Lovely!
Nu sitter jag utsträckt i soffan och bloggar. Därav ett lite senare inlägg. Men..bättre sent än aldrig säger de som vet och hur bra stämmer inte det?!

Denna lördag blir en riktigt lugn och skön dag har vi bestämt. El sover fortfarande. Hon har sin sovmorgon idag.

Det blev ett riktigt lyckat kalas, med många glada personer här hemma, mycket skratt, god mat och god dricka. Det blev Ädelostgratinerad kycklingfilé med haricot verts, ris och sallad. 
Till kaffet bjöd vi på mandelbotten med lemon curd, vispad grädde och färsk frukt. Supergott!!
Finfina presenter fick vi båda två. En riktigt lyckad kväll med andra ord.
Den enda smolken i bägaren var att Em med familj inte kom. Vi saknade er jättemycket kära dotra min.

Ha det gott
Lene

1 kommentar:

  1. Här har vi kört med vinterdäck ett tag, men så var vi ju också i Norrland förra veckan, eller kanske inte, bara i Uppsala! Idag har solen lyst från klarblå himmel i Västervik och jösses så härligt det var! Hade nästan glömt hur skönt det var med solstrålar!
    Önskar dig en fin fortsättning på helgen!
    Kram M.E

    SvaraRadera