måndag 17 november 2014

Idag firar vi!

Måndag, den 17 november 2014 är lite speciell för mig och min älskade make.
Idag är nämligen dagen då vi varit tillsammans i 30 år. Ja jisses vad tiden har flugit iväg.
För 30 år sedan mötte jag kärleken i mitt liv. Det resulterade i två underbara döttrar och ett fantastiskt liv. Jag hoppas jag får många fler år med dig min älskling.Bild tagen av Maria O


Idag händer andra spännande saker. Eller en i synnerhet. Jag börjar arbetsträna i receptionen på ett gym. Ååååhhh adet ska bli så enormt spännande och roligt. Jag känner ju ägarinnan (jag har tränat där en del år tidigare) så jag vet vad det är för ett gym. Familjärt, högt i tak, många många skratt och glada människor. Det ska bli såå enormt kul.
Nu håller jag bara tummen (och hoppas du gör likaså) att min kropp fixar detta. Stenhårt håller jag.

Jag har sagt upp kortet på mitt gamla gym och ska nu börja träna där jag arbetstränar istället. Men det är inga problem. Som jag sade så känner jag till gymmet och vet att det är ett bra gym. Idag blir det dock, tyvärr, ingen träning eftersom jag fortfarande har ont i halsen. Jag hoppas på imorgon.

Ha det gott
Lene


1 kommentar:

  1. Grattis till 30 år. Det är fantastiskt att ha glädjen att följas åt så många år.Vi ligger några år före er. Och grattis också till ditt nya "jobb" . Hoppas det fungerar för dig och att det kan bli permanent. Att jobba med sitt intresse är ju hur toppen som helst. Lycka till !
    Kram Eva

    SvaraRadera