lördag 15 november 2014

Busy lördag?!

Alltså ärligt?!
Hur dåligt kan man sova under en natt? Hur många gånger kan man vakna?
Jisses, jag har nog vaknat en miljon gånger inatt. Inget kul alls men det är så det är. Varje gång jag vänder mig och några tusen gånger till känns det som. Phu!

Så vaknar jag upp till en grå och blåsig morgon. Men det var friskt och skönt på morgonpromenaden med Zeth. Väldigt uppfriskande.
Nu sitter jag och njuter av mitt morgonkaffe. Härligt!

Denna lördag är det lite "pyssel" hemma för vår del. Vi ska klippa ner lite prydnadsgräs i trädgården (tur det inte regnar), rensa avloppet till vasken på toaletten, försöka ta oss in i förrådet (ja jag vet, vi måste måste städa undan där) för vi ska ha fram adventsstakarna så jag slipper dra fram dem själv när det väl är dags att sätta upp dem.
Åhh vad jag längtar. Här hemma har alltid adventsstakarna satts upp i fönsterna söndagen innan jag fyller år. Och i år fyller jag år en måndag så söndagen 30/11 sätts de upp i detta hushållet.
Min mamma har alltid gjort så och det har liksom följt med mig. Det är så himla mysigt när adventsstakarna lyser. Då börjar julmånaden för mig. Men i tanken har den redan satt igång lite faktiskt.

Ha det gott
Lene
1 kommentar:

  1. Mulet och grått...blir aldrig riktigt ljust idag. Nu är det svart. Men en skön tur i skogen med hunden och katten och plockat mössa, kvistar mm...härligt.
    Kram på dig från Maria

    SvaraRadera