lördag 6 september 2014

I love it!

Vi är inne i början på september och det är helt underbart väder! Kan man begära något mer?
Det kan man säkert, men jag tänker inte göra det just nu. Jag njuter till fullo av detta härliga sensommarväder. Helt underbart!!

Vid lunch kör vi upp till Em och M så W äntligen får sin "nya" säng. Det blir spännande för honom.
Egentligen skulle J hjälpa dem att tapetsera W's rum, men det får nog bli en annan dag för de är inte helt krya. Det blir gärna så när barnen börjar på dagis efter sommaruppehållet. Förkylningar och andra mögiga baciller tar sig in genom dörren hemma, man smittas och är däckad. Nu är de inte däckade men förkylningen sätter sig på M's astma så han sover inte som han ska stackaren. Så det blir att lämna sängen och skjuta upp tapetseriet. Vi kör dock inom mamma och pappa (som bor i samma by) och tar en kopp kaffe innan vi kör hem. Vi måste ju säga hej till dem också!

Men först och främst ska jag njuta av mitt morgonkaffe, detta härliga väder och läsa lite intressanta bloggar. Jag önskar dig en riktigt fin dag och hoppas solen skiner på dig också.

Ha det gott
Lene
2 kommentarer:

 1. Ja, det är så härligt att solen och värmen kom tillbaka! :)
  Idag står det träning på schemat, hoppas jag får till det. Har kommit ur mina rutiner.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Nog är det ljuvliga dagar och det gäller att ta sig ut och njuta av solen så mycket som bara går. Själv sitter jag nu med fika i solen och känner mig nöjd med ett par timmars vandring runt fjället! Två nyduschade hundar ligger vid fötterna och väntar på att få ge sig ut igen! Ingen trötter här! Bara en öm fot som sätter gränserna!
  Ha det gott!
  Kram M.E

  SvaraRadera