måndag 29 juli 2013

Så var det måndag!

Godförmiddag kära du!
Ja, då var det måndag igen.
Igår var inte nådig, köra själv på en tur jag inte är helt säker på (men det gick ju rätt bra ändå), denna otroliga värme. Jag klagar inte, det ska du inte tro, men när det är så varmt är det inget kul att jobba. Allra helst inte hoppa in och ut ur bilen, gå, gå och gå på alla möjliga och omöjliga ställen, svala som minst lika varma som det var ute igår. Phu det var inte lätt. Och det verkar straffa sig för idag har jag huvudvärken från helvetet. Inte kul alls. Men jag får försöka kurera mig så gott det går.
Det har tydligen regnat inatt, men nu är det ju skönt igen. Lite mer lagom varmt tycker jag. I varje fall med tanke på mitt stackars huvud.

Egentligen skulle jag träna idag men jag får se hur det blir med det. Jag måste bli av med det värsta av huvudvärken först.
Men det blir en bra dag ändå, det är jag övertygad om. Jag får ta det lugnt och hålla mig i skuggan eller inomhus så länge.
En underbar dag önskar jag dig i alla fall


Ha det gott
Lene


Härligt väder


1 kommentar:

  1. Hoppas din huvudvärk gav med sig! Sådana dagar när huvudet spränger då är det ingen idé att försöka göra anant än att vila! Det blev en varm dag här även idag, även om solen inte lyst så mycket! Inte ens några regnstänk gav någon svalka. Nej och nej, jag klagar inte! Men inte blir det mycket gjort!
    Snart får jag beställa storstädning från något företag!
    Kramisar
    M.E

    SvaraRadera