torsdag 28 mars 2013

Skärtorsdag!

Torsdag morgon och inte vilken torsdag som helst, utan skärtorsdag!
Solen kämpar sig fram genom molnen och det är härligt väder ute.
Min morgonpromenad med Zeth blev något längre än vad den brukar bli. Jag tänkte det skulle bli min uppvärmning innan träning. Idag lägger jag min träning hemma. Egentligen skulle jag träna efter jobb på gymmet som finns på jobb men jag har så ont i ryggen så det blir inget med det tyvärr. Så då får jag göra det näst bästa (inte så illa det heller faktiskt) och träna hemma. Det blir superbra! Jag känner mig extra duktig när jag tränat hemma. Vet egentligen inte varför men så är det. Det känns som om man liksom har ansträngt sig lite extra mycket i och med att man ska träna hemma. Lite tramsigt kanske jag vet men det blir en peppning för mig och det behöver man alltid!
Min träning är avklarad och jag sitter och dricker min proteindrink och mitt kaffe, sen ska jag duscha. Därefter behöver jag gå över till grannen och prata med henne lite.
J slutar tidigare idag och han ska gå hem (tar ca 3 timmar för honom att gå hela vägen från jobb och hem. Han är så superduktig!) och därefter duschar han, sen kör vi till mina föräldrar för att fira lite påsk med dem. Det ska bli riktigt trevligt!
El, Em och M kommer upp imorgon. Då kommer även min syster och hennes tre barn.
Jag önskar er alla en underbar skärtorsdag. Njut av underbart väder och varandra.

Ha det gott
Lene
Godmorgon


Skärtorsdags morgon

2 kommentarer:

 1. Hej min vän.
  Vilka vackra morgonbilder :)
  Här har vi underbart väder och jag hoppas att det håller i sig under helgen... Va skönt det vore :)
  Stor kram
  Jessica

  SvaraRadera
 2. Glad påsk till dig också önskar Eva

  SvaraRadera