tisdag 19 februari 2013

Lite hjälp!

God morgon Tisdag!
Vilken härlig krispighet det ligger över markerna nu. Det snöade och regnade i stort sett hela dagen igår och sen har det nog glidit ner mot nollan inatt gissar jag, för vissa gator är glashala. Kör försiktigt alla i trafiken!
Jag ska själv köra iväg lite senare. Jag ska hämta upp Em för vi ska iväg på något litet hon behövde hjälp med. Alla behöver vi lite hjälp från och till och då är det skönt att man har någon som kan ställa upp. Mamma, pappa och syrran är ju alltid bra!
Jag och Em
 
 

I eftermiddag ska jag bege mig hem till en väninna och fika tänkte jag. Ska bli mysigt.
Men först..morgonens kaffe och frukost. Jag är nog lite av en rutin människa tror jag.
När jag går upp på morgonen tar jag på mig, sätter på kaffe, sen går jag ut med Zeth. När jag kommer tillbaka sätter jag mig och dricker mitt kaffe (förutsatt att jag är ledig. Jobbar jag blir det lite andra rutiner). Sen kan jag ta itu med dagen sysslor. Hihi..fantastiskt!
Önskar er alla en underbar dag!

Ha det gott
Lene
Dammen hemmavid börjar bli fylld

Man skymtar våren här och var

 

3 kommentarer:

 1. Tack gulle dig för all pepp!! :-)

  SvaraRadera
 2. Så mysigt det lät, krispig dag... här hade vi is och kunde nästan inte gå till jobbet :/ Vilken jättefin bild på dig och Em, mys. Jag myste också med en vän igår... vardagslyx :)

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 3. Det var glashalt på vissa ställen i gatorna, men marken var krispig och härlig. Det är mys tycker jag. Tack söta Malin!
  Vardagslyx måste man unna sig. Det är finfint för själen och levnadsglädjen. Ha det underbart!

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera