måndag 25 februari 2013

Latmasken inom oss!

En tanke som slagit mig många gånger är hur det kommer sig att man lyssnar på latmasken inom sig själv?!
Vad jag menar är att man lyssnar på det negativa tänket när det gäller träning.
Jag hinner inte, jag orkar inte, jag har för mycket att göra, jag gör det en annan dag, en annan gång. Det finns miljoner ursäkter, intalar man sig. Jag kan villigt erkänna att jag själv har fallit i den gropen. Mången gång.         No more!!
Jag vet nu allt gott träning gör för min kropp och mitt välmående!
Inget ändras över natten utan det krävs envishet och jävlaranamma. Det är därför man har varandra så man kan peppa och peppas.
10 minuter har du över för att ta dig ut och röra lite på dig. Lite är bättre än ingenting! Nästa gång har du mer tid så du kan ut och PW en längre runda eller gå till gymmet och träna. Men det lilla är bättre än inget! Så tänker jag och det fungerar.
Jag fullkomligt LÄNGTAR tills jag kan träna fullt ut, öka mitt välmående och stärka min kropp. Jag mår bättre och bättre sakta men säkert. I mitt fall måste det (har jag insett) gå sakta för att det ska bli varaktigt. Och det gäller nog inte bara mig utan alla.
Så på med träningskläderna, ut och må bra!

Ha det gott
Lene

Allt om din utrustning
bild lånad från iForm

1 kommentar:

  1. Hm kan man hyra in dig som PT tro? På den här sidan om staketet skriker latmasken väldigt högt för tillfället och jag tror minsann att den bits också :)
    Kram Maria

    SvaraRadera